Tijd voor een upgrade van uw analoge camerasysteem

februari 16, 2018 camerabewaking

Wist u dat u uw oude analoge camerasysteem kan upgraden zonder dat u daarvoor uw bekabeling moet veranderen? Wij vervangen uw oude, bestaande camera’s door HDSDI-camera’s met behoud van de bestaande bekabeling, waardoor u toch kan genieten van een hogere resolutie. Deze camera’s zijn zelfs beschikbaar in 4K kwaliteit. Zo geniet van professionele camerabewaking.

Indien gewenst verbinden wij uw camera’s met uw bedrijfs- of thuisnetwerk zodat u ook vanop afstand uw camera’s kan bekijken op uw smartphone of tablet. Op die manier kan u altijd een oogje in het zeil houden, ook wanneer u op vakantie bent.

Wenst u persoonlijk advies voor een alarmsysteem of inbraakbeveiliging in uw woning of bedrijfsgebouw? Contacteer ons vandaag nog, wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende offerte op maat.