ALARMSYSTEEM

RISICOANALYSE
Op basis van een risicoanalyse werken wij een volledig beveiligingsconcept uit. Dit concept bestaat uit volumetrische beveiliging met bewegingssensoren, al dan niet in combinatie met perimetrische beveiliging in de vorm van glasbreuk detectoren of magneetcontacten. Ook draadloos of hybride is mogelijk.

BEKABELD, DRAADLOOS OF HYBRIDE
De keuze voor het type alarmsysteem zal voornamelijk bepaald worden door enkele kenmerken van uw woning of bedrijfsgebouw en de vereiste functionaliteiten van het systeem. De oppervlakte en ligging van het gebouw of terrein, aantal toegangen, … deze kenmerken spelen allemaal een rol bij het bepalen van type alarmsysteem. Bij een nieuwbouw woning of bedrijfsgebouw zullen we veelal voor een traditioneel bekabeld systeem kiezen. Terwijl we bij een afgewerkte woning, waar de installatie van nieuwe bekabeling moeilijk is, we eerder een draadloos of hybride systeem zullen voorstellen. Bij bedrijven waar een INCERT klasse 3 systeem nodig is voor de verzekering, is een bekabeld systeem bijvoorbeeld de enige oplossing.

ONDERHOUDSCONTRACT
Indien u kiest voor een onderhoudscontract op jaarbasis, kan u bij technische problemen steeds rekenen op een snelle interventie en dit 7 dagen op 7, 24 uur op 24. Wij bieden ook een onderhoudscontract aan voor uw camerabewaking.

MELDKAMER
Wij kunnen ook elke installatie koppelen aan een meldkamer. Op die manier registreert de meldkamer uw alarm 7 dagen op 7, 24u per dag. Wanneer het alarm afgaat, zal een dispatching dienst u (of uw familie) onmiddellijk contacteren op een vast of mobiel nummer. Bij verdachte omstandigheden of indien zij u niet kunnen bereiken, zullen zij de hulpdiensten verwittigen.

Wenst u persoonlijk advies voor een alarmsysteem of inbraakbeveiliging in uw woning of bedrijfsgebouw? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende offerte.

CONTACTEER ONS VANDAAG NOG

Enkele tips om uw woning te beveiligen

  • Sluit altijd uw woning wanneer u vertrekt.
  • Geef uw woning een bewoonde indruk wanneer u er niet bent.
  • Verstop uw sleutels nooit onder de deurmat of in een bloempot.
  • Hang uw naam en/of adres niet aan uw sleutels.
  • Programmeer uw adres niet als ‘thuis’ in de GPS van uw wagen.
  • Zet uw dure spullen zoals een computer of camera uit het zicht.
  • Hou een inventaris bij van al uw dure spullen en hun serienummer.
  • Plaats de verpakking van dure aankopen niet zichtbaar op de stoep.
  • Deel geen berichten over uw reisplannen op social media.
  • Vraag uw buren of familie om een oogje in het zeil te houden.

Bent u voor lange tijd op reis of afwezig? Dan kan je de politie vragen om uw woning in de gaten te houden.

Contacteer ons voor meer tips of een gratis risicoanalyse.

Top