Flaxseed Trading S.A.

Flaxseed Trading S.A.

sijf_project_flaxseed

Flaxseed Trading is een vierde generatie bedrijf dat is ontstaan uit het familiebedrijf Vanhulle Lijnzaad. Hun specialisatie is het reinigen van lijnzaad voor menselijke consumptie in allerlei toepassingen, waaronder brood, muesli-mengsels, toppings, enz. Het gereinigde lijnzaad wordt in alle Europese landen verkocht. Het productieproces is volledig geautomatiseerd met de mogelijkheid van de fijnste aanpassingen van machines en procesopvolging tot in de kleinste details. Jaarlijks verwerken ze in dit bedrijf, gelegen in Doornik, ongeveer 30.000 ton lijnzaad!

Voor hun gebouwen in Doornik plaatsten wij een professioneel camera systeem dat niet enkel bijdraagt aan de beveiliging van het gebouw, maar ook het productie proces in beeld brengt. Dit systeem laat toe om elk onderdeel van de productie met IP camera’s van zeer hoge kwaliteit 24/24u te controleren, zowel ter plaatse als van op afstand. Op die manier is men in staat om zeer snel in te grijpen indien nodig.

Wil je ook graag het productieproces in uw bedrijf op elk moment, vanop elke locatie kunnen controleren? Aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvende demonstratie.

www.flaxseed.eu

Date 25/02/2020 Categories beveiliging
Top