CAMERABEWAKING

Afhankelijk van de vereiste beeldkwaliteit en uw budget kiezen we voor het juiste cameratype en een specifieke lens. Bij nieuwe installaties kiezen we tegenwoordig bijna altijd voor digitale IP camera’s. Maar wij kunnen uw oude, bestaande camerabewaking ook vervangen door HDSDI-camera’s met behoud van de bestaand bekabeling, waardoor u toch kan genieten van een hogere resolutie.

VIA UW SMARTPHONE OF TABLET
Indien gewenst verbinden wij uw camera’s met uw bedrijfs- of thuisnetwerk zodat u ook vanop afstand uw camera’s kan bekijken op uw smartphone of tablet. Op die manier kan u altijd een oogje in het zeil houden, ook wanneer u op vakantie bent.

THERMISCHE CAMERA’S
Een intelligente thermische camera detecteert elke warmte bron in een nauwkeurig afgebakende zone, ook bij totale duisternis of ongunstige weersomstandigheden. Dankzij nieuwe bi-spectrum camera’s kunt u naast thermische beelden ook traditionele beelden bekijken of deze zelfs combineren voor nog meer detail.

Dankzij geavanceerde video analyse is het mogelijk om mensen en voertuigen van dieren, regen, bladeren of andere bewegende objecten te onderscheiden. De combinatie van human / vehicle detection met slimme line crossing functionaliteit garandeert een betrouwbare én vroegtijdige detectie van inbraakpogingen.

AANGIFTE VAN UW CAMERABEWAKING
Door nieuwe regels die zijn voorzien door de Europese verordening inzake gegevensbescherming (GDPR), die van toepassing is sinds 25 mei 2018, ontvangt deze commissie geen aangiftes meer. Sindsdien is een nieuw aangiftesysteem (www.aangiftecamera.be) ontwikkeld waarbij alle verantwoordelijken voor de verwerking van camerabeelden de mogelijkheid hebben te voldoen aan deze verplichting.

Wenst u persoonlijk advies voor een camerabewaking of inbraakbeveiliging in uw woning of bedrijfsgebouw? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende offerte.

CONTACTEER ONS VANDAAG NOG
camerabewaking

Enkele tips om uw woning te beveiligen

  • Sluit altijd uw woning wanneer u vertrekt.
  • Geef uw woning een bewoonde indruk wanneer u er niet bent.
  • Verstop uw sleutels nooit onder de deurmat of in een bloempot.
  • Hang uw naam en/of adres niet aan uw sleutels.
  • Programmeer uw adres niet als ‘thuis’ in de GPS van uw wagen.
  • Zet uw dure spullen zoals een computer of camera uit het zicht.
  • Hou een inventaris bij van al uw dure spullen en hun serienummer.
  • Plaats de verpakking van dure aankopen niet zichtbaar op de stoep.
  • Deel geen berichten over uw reisplannen op social media.
  • Vraag uw buren of familie om een oogje in het zeil te houden.

Bent u voor lange tijd op reis of afwezig? Dan kan je de politie vragen om uw woning in de gaten te houden.

Contacteer ons voor meer tips of een gratis risicoanalyse.

Top