Ontvang binnen 48u een offerte

Voornaam + naam *

E-mail adres *

Telefoonnummer *

Bericht *

Maatregelen omtrent Covid-19

Naar aanleiding van het Covid-19 virus hebben wij enkele maatregelen genomen ter bestrijding van het virus en om de veiligheid van ons personeel en onze klanten te kunnen garanderen. Hierbij volgen wij steeds de richtlijnen van de overheid.

Wij blijven 24/24u bereikbaar voor dringende onderhouds- en herstellingswerken. Nieuwe installaties kunnen enkel uitgevoerd worden op voorwaarde dat de maatregelen inzake hygiëne en ‘social distancing’ in acht worden genomen.

Bedankt voor uw interesse.

Wij zijn gespecialiseerd in de installatie van alarmsystemen, camerabewaking, branddetectie, toegangscontrole, … van kleine particuliere installatie’s tot industriële projecten. We hebben intussen bewezen dat we in staat zijn om elk project, klein of groot, met de grootste zorg en professionaliteit op te leveren.

Op zoek naar beveiliging in uw regio? Wij zijn actief in volgende regio’s: Kortrijk, Wevelgem, Deerlijk, Waregem, Izegem, Roeselare, Hooglede, Lichtervelde, Ardooie, Tielt, Meulebeke, Oostrozebeke, Torhout, Gistel, Kortemark, Brugge, Ieper, Heuvelland, Poperinge, Oudenaarde. Ook aan de kust hebben wij klanten in De Panne, Koksijde, Veurne, Nieuwpoort, Oostende, De Haan, Blankenberge en Knokke-Heist. Zelfs projecten in regio Gent, Antwerpen of Brussel schrikken ons niet af.

Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte op maat.

SIJF Beveiliging
DCS BVBA
Waterven 6b
8501 Heule-Kortrijk
BTW BE 0457 810 405

Contacteer ons:
Tel: +32 56 22 84 68
E-mail: info@sijf.be

Top