Vertrek met een gerust hart op vakantie!

juni 13, 2016 inbraakbeveiliging

Zorg ervoor dat uw woning bewoond lijkt als je deze zomer op vakantie bent. Vraag uw buren om de brievenbus te ledigen of om uw gras af te rijden wanneer je voor een langere periode afwezig bent. Door de illusie te wekken dat uw woning bewoond is, zullen dieven niet snel een poging ondernemen om in te breken.

Dankzij onze smartphone app kan u niet alleen uw alarmsysteem beheren, maar ook de rolluiken of lichten bedienen vanop afstand. Dezelfde functionaliteit kunnen we zelfs programmeren op uw camerasysteem. Op die manier lijkt het alsof er iemand thuis, ook al geniet u op dat moment van een welverdiende vakantie in het buitenland.

Benieuwd of onze app compatibel is met uw alarmsysteem of camerabewaking? Neem gerust even contact met ons op, wij geven u er graag nog enkele tips bij om uw woning of bedrijf nog beter te beveiligen tijdens uw afwezigheid.