Nieuwe generatie thermische camera’s

november 7, 2019 inbraakbeveiliging

Screen Shot 2019-11-07 at 12.29.22

De nieuwe generatie thermische camera’s zijn niet alleen geschikt voor perimeter beveiliging, maar ook om vroegtijdig branden te detecteren, voor rookdetectie en temperatuurmeting in industriële processen. Ook voor KMO’s en zelfs woningen.

Een intelligente thermische camera detecteert elke warmte bron in een nauwkeurig afgebakende zone, ook bij totale duisternis of ongunstige weersomstandigheden. Dankzij nieuwe bi-spectrum camera’s kunt u naast thermische beelden ook traditionele beelden bekijken of deze zelfs combineren voor nog meer detail.

Dankzij geavanceerde video analyse is het mogelijk om mensen en voertuigen van dieren, regen, bladeren of andere bewegende objecten te onderscheiden. De combinatie van human / vehicle detection met slimme line crossing functionaliteit garandeert een betrouwbare én vroegtijdige detectie van inbraakpogingen.

Benieuwd hoe dit voor uw bedrijf ingezet kan worden?