Een realtime aanwezigheidsrapport van uw personeel?

mei 25, 2018 toegangscontrole

Met Atrium bepaalt u wie, waar en wanneer toegang heeft tot (een deel van) het gebouw. Dankzij de ingebouwde webserver kunt u dit bovendien volledig vanop afstand beheren via uw smartphone, tablet of PC. Het is bovendien mogelijk om op elk moment een aanwezigheidsrapport te raadplegen of te ontvangen via e-mail.

Een toegangscontrole systeem kan ook gekoppeld worden aan uw alarmsysteem of camerabewaking, zodat u volledige controle heeft over wie welke ruimte mag betreden. Via uw smartphone of tablet kan u vanop afstand een poort of deur openen.

Wenst u persoonlijk advies voor toegangscontrole of een alarmsysteem in uw woning of bedrijfsgebouw?Contacteer ons vandaag nog, wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende offerte op maat.